GevelBeheer Nederland is verhuisd!

Wij zijn verhuisd met ons hoofdkantoor! Door de sterke groei van GevelBeheer Nederland waren de grenzen van zowel ons hoofdkantoor als het noordelijke magazijn in Staphorst bereikt.

GevelBeheer Nederland heeft haar historische pand verruilt voor een mooie zichtlocatie aan de A28 in Staphorst op de Wethouder Wassebaliestraat 6. Dit moderne kantoorpand biedt voorzieningen die passen bij de nieuwe hedendaagse bedrijfsvoering en ons ambitieniveau. Een grote open kantoortuin biedt ruimte voor al ons personeel, zowel verkoop, calculatie, uitvoering als coördinatie. Ook ons engineeringsbureau Geveladvies is nu eveneens centraal gepositioneerd op deze nieuwe hoofdlocatie.

Dit zal leiden tot snellere en betere oplossingen voor onze relaties en bovenal een verdere versterking van onze zienswijze aangaande excellente service voor u. Ons uitvoerend personeel blijft vanuit de regionale vestigingen werkzaam, waaronder ook onze monteurs. Zij blijven regionaal en bij onze relaties om de hoek gepositioneerd. We spreken zonder meer de taal van de opdrachtgever in de regio.

Ons noordelijke magazijn voor ontvangst van materialen is ook verhuisd naar een ruimere locatie aan de H.G. Zwerusstraat 3 te Staphorst. Deze beide locaties bieden ons de mogelijkheid om u nog beter van dienst te zijn en onze gezamenlijke ambities waar te maken.

Wij verwelkomen u graag op onze nieuwe adressen!