Nieuwe webshop GevelOnderdeel.nl online

Afbeelding kan het volgende bevatten: scherm

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn is GevelBeheer Nederland de laatste maanden achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe online webshop. Met deze nieuwe webshop is het voor de gebruiker nog makkelijker om de beste producten eenvoudig en snel te vinden en deze vervolgens te bestellen. De komende periode zullen wij onze webshop verder optimaliseren en een ruim assortiment van hang-en sluitwerk toevoegen!

 

 

Vanaf 1 september is GevelOnderdeel.nl is het officiële verkooppunt van veel verschillende hang- en sluitwerk onderdelen. In deze webshop vindt u onderdelen voor uw schuifpuien, deuren, ramen en kozijnen zoals deurbeslag, raambeslag en wielstellen. GevelOnderdeel.nl is dealer van de beste merken als Kawneer, Siegenia Aubi, Eland-Brandt,, Schüco, Trocal en Kommerling.

Zoekt u een onderdeel en kunt u deze niet in onze webwinkel vinden, dan kunt deze via het productaanvraagformulier aanvragen. Onze medewerkers van GevelOnderdeel.nl kijkt dan of wij het juiste onderdeel voor u in huis hebben.

GevelOnderdeel.nl verkoopt alleen het beste hang- en sluitwerk.

In onze webshop vindt u een groot aantal hang- en sluitwerk onderdelen van verschillende grote merken die wij op voorraad houden zoals deurkrukken/duwers van de merken Alcoa, Siegenia, Notter, Ami en Hoppe. Naast deurbeslag beschikt de webshop ook over een groot aanbod van scharnieren van de merken Hahn, Haps, Sobinco, Alcoa Schüco en Notter. Tevens is gevelonderdeel.nl uw dealer als het gaat om meerpuntssloten van Fuhr, Kfv, Alcoa, Schüco en O.D.S. Jansen.

Bent u op zoek naar wielstellen die toepasselijk zijn voor Eland-Brandt schuifpuien? Ook deze zijn te vinden in onze webshop.